Raskaushieronta

Vyöhyketerapeuttisessa raskaushieronnassa yhdistyy vyöhyketerapian tehokkuus ja hieronnan lempeys ja sitä voidaan tehdä turvallisesti koko raskausajan. Tämä hoito rentouttaa odottavaa äitiä tehokkaasti, vähentää stressiä, tasapainottaa mieltä sekä kehoa ja helpottaa raskausajan mahdollisia kipuja ja oireita. Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta auttaa hormonaalisten sekä fysiologisten muutoksien tuomiin oireisiin ja kipu/jännitystiloihin, esim. liitos- ja lihaskipuihin ja turvotukseen. Loppuvaiheessa raskautta vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta valmistaa odottavaa äitiä synnytykseen ja kun raskausvko 39 on täynnä, voidaan tehdä synnytyksen käynnistymistä stimuloiva hoito.

Vauva voi kohdussa mahdollisimman hyvin, kun äiti voi kokonaisvaltaisesti hyvin. Kohdun syleilyssä kasvava vauva jakaa äitinsä tuntemukset, joten olisi tärkeää, että odottavan äidin mieli on levollinen ja keho voi hyvin. Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta rentouttaa odottavaa äitiä tehokkaasti ja auttaa vapautumaan kehon ja mielen jännitystiloista. Raskaushieronnassa huomioidaan odottava äiti kokonaisvaltaisesti. Odottavan äidin tunteet, mielentila ja fyysinen tila ovat kaikki tärkeitä asioita ottaa huomioon hoidon aikana ja ylipäänsä koko raskauden ajan. Hieronnassa käytetään luonnon öljyä, joka samalla hoitaa ja ravitsee ihoa.

Vyöhyketerapeuttinen hieronta on myös loistava hoito synnytyksen jälkeen, tällöin se auttaa mm. palautumaan synnytyksestä ja tasapainottaa kehoa ja mieltä. Synnytyksen jälkeen voi tulla hoitoon myös vauvan kanssa! Äiti-vauva yhdistelmähoito on ihana ja molempia, niin äitiä kuin vauvaa, tehokkaasti rentouttava ja mahdollisia oireita sekä kiputiloja helpottava yhdistelmähoito. Hinnastosta löytyy myös vyöhyketerapeuttinen synnytyksen jälkeinen hieronta ilman vauvahierontaa.

Hoitotiloihin voi ottaa lapsen mukaan.

Tutustu vyöhyketerapeuttiseen vauvahierontaan tai äiti-vauva yhdistelmähoitoon lisää.

Voit palata kaikkien palveluiden kuvauksiin tästä.