Äiti-vauva yhdistelmähoito

Äiti-vauva yhdistelmähoidossa yhdistyy vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta sekä synnytyksestä palauttava vyöhyketerapeuttinen hieronta äidille. Hoitoon varataan aikaa 1h 45min ja hoitoaika voidaan jakaa äidin ja vauvan kesken täysin vauvan ja äidin tilanteen/vauvan unirytmin mukaan, useimmiten vauvan hoitoon menee noin 40 minuuttia. Äiti voi tarvittaessa imettää vauvaa, samalla kun häntä itseään hoidetaan tai silloin kun vauvaa hoidetaan.

Synnytyksen jälkeinen vyöhyketerapeuttinen hieronta auttaa tuoretta äitiä palautumaan synnytyksestä nopeammin ja tasapainottaa kehoa sekä mieltä rentouttaen samalla tehokkaasti. Lempeä hieronta ja tehokas vyöhyketerapia yhdessä hoitavat mahdollisia kiputiloja ja kireyksiä sekä poistavat stressiä. Synnytyksen jälkeen kehon painopiste jälleen muuttuu ja imetysasennot/vauvan kantaminen voivat saada niskahartiaseutua ja selkää kipuilemaan/oireilemaan, tästä hoidosta saa hyvin helpotusta myös näihin!

Lue lisää vyöhyketerapeuttisesta vauvahieronnasta tai palaa kaikkien palveluiden kuvauksiin tästä.

Hoitotilat ovat Järvenpään LadyLinen 2. kerroksessa, josta löytyy myös lasten leikkitila, jossa mukana olevat isommat lapset voivat leikkiä asiakkaan vastuulla ainakin silloin, kun kuntokeskuksen lapsiparkkitoiminta ei ole aktiivisena eli onnistuu hyvin päiväsaikaan (voit varmistaa tämän vielä ennen hoitoa laittamalla minulle viestin). Lelut tulee siivota paikoilleen leikkien päätyttyä.