Kuka olen?

MIIA REPONEN

Mielessäni ja sydämessäni on aina ollut kaipuu muita auttavaan työhön ja vihdoin kotiäitiysvuosieni aikana aloin enemmän suuntautumaan terveys- ja hyvinvointialalle. Niin Ecofemmen juuret saivat alkunsa. <3 Ecofemme nimi viittaa luonnonmukaiseen elämäntapaan. Hieronnoissa esim. käytän vain luonnonöljyjä ja hoitohuoneen olen sisustanut kierrättäen ja mahdollisimman luonnonmukaisilla materiaaleilla.

Opiskelin koulutetuksi hierojaksi Porvoon Hierojakoulussa ja samalla suoritin hierojan erikoisammattitutkinnosta osan, jolla suuntauduin nivelten liikkuvuuden edistämiseen (mm. nivelmobilisaatio, mobilisoiva hieronta).

Lisäksi olen opiskellut vyöhyketerapeuttista vauva- ja raskaushierontaa sekä kuumakivihierontaa. Työn ohessa opiskelen tällä hetkellä tunnevyöhyketerapiaa (psykologinen vyöhyketerapia) Kaironissa. 

Tervetuloa hemmoteltavaksi tai hoidattamaan kiputiloja/kireyksiä. Otan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti huomioon ja yhdessä voimme miettiä juuri sinulle sopivaa hoitosuunnitelmaa. Olen täällä Sinua varten! <3